Magunkról

Az AN-JU Nyelviskola Kalocsa központjában található, ahol egyéni, csoportos, céges nyelvi képzéseket folytatunk. Már 12 éve állunk az Önök szolgálatában, mint a város legrégebben működő nyelviskolája. Alapító tagjaink Salga Judit (Juca) – a “németes”, és Vén Andrea, az “angolos” nyelvtanár.

Az intézmény vezetője napjainkban Vén Andrea, aki felkészült tanári gárdával várja a Nyelviskolába érkező tanulókat.

A kezdek kezdete óta valljuk, hogy a mai világban szinte lehetetlen nyelvtudás nélkül boldogulni. Kidolgoztuk azt a módszert, amellyel viszonylag rövid idő alatt lehet használható nyelvtudást szerezni.

Fő tevékenységünk az elején angol, német nyelvtanfolyamok vezetése, szervezése és lebonyolítása volt. Később bővültünk olasz, francia, holland, szerb-horvát nyelvekkel.

Működésünk során bajai, kalocsai munkaügyi központok által meghirdetett nyelvtanfolyamokra is pályáztunk, melyekből sokat el is nyertük, sikeresen le is bonyolítottuk. Az eredményeink helyettünk beszélnek.

Több tucat munkanélküli hallgatónk köszönheti a nálunk szerzett nyelvtudásnak az új munkahelyét, és akadnak olyanok is, akik külföldön állják meg helyüket azokkal az alapokkal, amelyeket mi adtunk nekik.

2010-től aktívan részt veszünk TÁMOP tanfolyamok lebonyolításában. Partnereinknek köszönhetően több tucat csoportunk indult a TÁMOP 2.1.2-es pályázatok keretében. Ezek a képzések lehetővé tették olyan emberek képzését, akiknek anyagi helyzetük nem engedte volna másként a nyelvtanulást.

Hogy oktatási módszerünk mennyire hatékony, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy hallgatóink sikeressége az állami (ITK-Origo) nyelvvizsgán, és az egyéb államilag elismert nyelvvizsgákon (Pannon, ÖSD, TELC, BME, Goethe) is meghaladja a 80-90 %-ot.
Tanáraink fiatal, dinamikus, kreatív, tanári diplomával rendelkező nyelvtanárok, akik nagy része az adott ország területén szerzett nyelvi tapasztalatokat, és azokat kamatoztatják a tanórákon is.

2014. június elejétől megújult az AN-JU Nyelviskola! Új helyre költöztünk, ahol modern, színvonalas tantermekkel, eszközökkel és magas színvonalú oktatással várjuk az érdeklődőket.

Reméljük felkeltettük minden leendő tanítványunk érdeklődését a nyelvek iránt, és szeretettel várjuk elkövetkezendő tanfolyamainkon. Mert ne feledjük:

„Ahány nyelv, annyi ember!”