Egyéni és kiscsoportos nyelvoktatás

Szeretnél elkezdeni nyelvet tanulni?
Vagy már tanulod egy ideje, de úgy érzed, nem elég?
Akkor nálunk a legjobb helyen jársz!

Nyelviskolánkban folyamatosan, évente több alkalommal indulnak kezdő, újrakezdő és haladó tanfolyamok angol és német nyelven, melyek intenzitásban is eltérőek lehetnek – akár heti 1-2 alkalommal, vagy szuperintenzíven! Ezek a tanfolyamok általában 100 órásak, az időrendet és intenzitást pedig a hallgatókkal történő közös egyeztetés alkalmával beszéljük meg, legrugalmasabban igazodva ezáltal mindenki időrendjéhez.
Egy normál intenzitású tanfolyam heti 2 x 3 vagy 2 x 4 órás bontásban körülbelül 4 hónapig tart.

Kiscsoportos nyelvtanfolyamainkon minimum 5, maximum 8 fő a csoport létszáma, amely optimális tanulási feltételeket biztosít és hatékonyan tudunk eredményt elérni.
Kezdő tanfolyamoknál az alapoktól indulunk és a 100 órás tanfolyam végén alap társalgási szintre juttatjuk hallgatónkat. Míg újrakezdő illetve haladó csoportjainknál egy előzetes ingyenes szintfelmérés segíti munkánkat, hogy a legideálisabb csoport összeállítása jöjjön létre és így ki tudjuk választani a megfelelő szintet és tanfolyamot.

Ezen kívül egyéni felkészítéssel is foglalkozunk. Emelt vagy középszintű érettségire, bármelyik szintű és típusú nyelvvizsgára, akár szakmai nyelvvizsgára is!

Amennyiben az angol és német nyelven kívül más nyelvet is szeretnél tanulni, keresd fel nyelviskolánkat és megtaláljuk a megoldást!